Vannitoamööbli valimine

Vannituppa mööbli valimise probleem võib olla raske kui Ferma teoreem. Igaüks teab erinevatest võimalustest, kuid kuidas leida õige lahendus? Väike ja mitmefunktsioonile vannituba pane kõige paremini disaineri kujutlusvõime tööle, kuidas leida täiuslik mööbel just sellesse nurka jne.

vannitoa mööbel (1)

Rääkides aga suurest vannitoast, kus pole raskusi leida ruumi mullivanni ja dušši jaoks ning jääb üle ruumi ka mööbli jaoks, mida ihaldad. Kasvõi näiteks serveerimislaud vanni kõrvale, massaaži laud vms. Väga moodne on hetkel vann asetada akna alla, et soojematel kuudel nautida õitseva aia lõhnu ja värsket õhku.
Vannitoa interjööris marmori või mõne teise naturaalse kivimi kasutamine annab ruumile erilise mõju. Marmor on suurepäraseks taustaks hinnalisele vannitoamööblile.
Juhul kui vannituba on väike ning asub tüüpkorteris, siis on mille kallal pead vaevata. Tüüpilisse “Hruštšovkasse” mahub lisamööbliks ainult vitriinkapp või riiul. Millekski muuks pole lihtsalt ruumi. Siiski, kui te võtate vanni välja ja asendate duššikabiiniga saab panna ja lisakapi.

Millist vannitoamööblit siis osta väiksesse vannituppa?

Esiteks, mõelge läbi kui palju te vajate suuri kappe. Võib-olla polegi teil nii palju tuube, purke jne, et selle jaoks oleks vaja mahukat seinakappi (väikeses vannitoas mõjuks see ka veel segavana). Võimalik, et mahutate kõik oma isikliku hügieeni tarbed väiksele ja elegantsele läbipaistvale või läbipaistmatule plastikust või klaasist riiulile. Selline vannitoamööbel visuaalselt laiendab ruumi.

vannitoa mööbel (3)

Kui siiski on vaja seinakappe, siis proovige valida see parem peegelkattega või läbipaistmatu klaasiga uksega. Sellise vannitoamääbliga peate küll silmitsi seisma tekkiva kondensiga. Mugav võimalus väikeses vannitoas on kasutada riiuleid, astmeid vanni ees, et vesi ei voolaks põrandale ning seep ja šampoon oleks käe-jala juures. Huvitavaks võimaluseks on liikuvad riiulid, mida saab pöörata soovitud nurga alla. Väikese vannitoa jaoks on see nagu pääsemine: peale riiuli kasutamist, keerad selle tagasi ja saad avada kraani vms.

Lisakapp määrdunud rõivaste jaoks ei ole ka alati mõistlik lahendus. Ta “sööb” märkimisväärse osa ruumist, isegi kui on tegemist nurga vormiga kapiga. Alternatiivina võiks kasutada pesukorve (kata kindlasti), mis on paigutatud üksteise peale. Keegi peres saab nautida kuuma vanni ja samal ajal ühte korvi kaant kasutada ajakirjade, joogi, mobiiltelefoni ja veel mille iganes jaoks, mida eelistad hoida enda läheduses nautides veeprotseduure.